Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Endless progress, one solution

Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Router Ethernet-REX 200 WAN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67615
Brand
Helmholz
Cod produs
TTS-700-877-WAN02
Out Of stock
Descriere
Cu routerele industriale Rex 200, abonatii Ethernet, cum ar fi controlerele PLC, pot fi contactati indiferent de producator.

Routerele Rex 200 sunt proiectate pentru functionarea impreuna cu portalul myREX24 V2: parametrizarea completa si intretinerea de la distanta se realizeaza prin intermediul portalului. Pe langa intretinerea de la distanta, routerele REX 200 pot citi si date de la PLC, vizualiza si genera alarme. Pentru intretinerea de la distanta si transmiterea datelor, routerul industrial foloseste un tunel VPN criptat bazat pe protocolul securizat OpenVPN.

Cu cele 4 intrari digitale, alarmele pot fi trimise prin SMS si e-mail prin portalul myREX24 V2. Cele 2 iesiri digitale pot fi stari de sistem ale routerului, de ex. cu o lampa pe dulapul de comanda sau poate fi activat prin portal.

Interfata gazda USB disponibila pe toate dispozitivele permite conectarea dispozitivelor USB (de exemplu, interfata de programare a unei unitati) prin tunelul de intretinere la distanta (USB-over-IP).

REX 200 WAN are o interfata WAN prin care se stabileste conexiunea la portalul myREX24 V2. Comutatorul integrat cu 4 porturi poate fi folosit pentru a conecta nodurile Ethernet ale masinii la router pe porturile RJ45 disponibile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura