Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Endless progress, one solution

Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Gateway PN/CAN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5389
Brand
Helmholz
Cod produs
700-670-PNC01
Out Of stock
Descriere
Cu PN/CAN-Gateway, conectarea dispozitivelor CAN la Profinet este usoara si simpla.
In reteaua Profinet, gateway-ul PN/CAN este un dispozitiv Profinet I/O si accepta rate de transfer de pana la 100 Mbps full duplex; si pana la 1 Mbps pe magistrala CAN.
Datele I/O ale participantilor CAN sunt afisate transparent intr-un mod liber configurabil in reteaua PROFINET si pot fi astfel procesate direct in PLC. Gateway-ul PN/CAN este integrat cu un fisier GSDML in configuratorul hardware si poate fi configurat complet acolo. Nu sunt necesare alte instrumente software pentru configurare sau gestionarea blocurilor pentru programare, ceea ce face ca utilizarea gateway-ului sa fie simpla.
Caracteristicile gateway-ului PN/CAN sunt completate de MRP (redundanta media), precum si de functii extinse de diagnosticare si de o interfata pentru diagnosticare online.

Gateway-ul PN/CAN CANopen reprezinta un master CANopen cu drepturi depline. In calitate de maestru, accepta gestionarea retelei gateway, telegrame SYNC si paza nodurilor/batai inimii pentru monitorizarea participantilor si a serviciilor LSS. Pentru fiecare slave CANopen pot fi configurate pana la 16 PDO. De asemenea, este posibil sa configurati participantii CANopen folosind cadre SDO si sa administrati mesaje de urgenta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura