Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Endless progress, one solution

Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Cupla PN/ModbusTCP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49137
Brand
Helmholz
Cod produs
TTS-700-159-3MB01
Out Of stock
Descriere
Design foarte compact pentru montarea pe sina de top hat
Surse de alimentare redundante
Izolarea galvanica a retelelor
Date de intrare/iesire de pana la 1024 octeti
300 de sloturi configurabile pentru date PROFINET IO
Accepta intregul spatiu de adrese ModbusTCP cu atribuirea gratuita a datelor IO
Suporta mai multi clienti ModbusTCP simultan
Configurare doar cu fisierul GSDML, nu este nevoie de software suplimentar
Editor MQTT pe ambele parti ale retelei (PROFINET si ModbusTCP)
Conectarea simpla si necomplicata a unei retele PROFINET cu o retea ModbusTCP este posibila cu cuplatorul PN/ModbusTCP. Cuplul PN/ModbusTCP permite transmisia de date intre un controler PROFINET si participantii ModbusTCP. Datele de intrare primite pe una dintre partile retelei sunt disponibile ca date de iesire pentru cealalta parte a retelei. Transferul de date IO are loc live si cat mai repede posibil, fara blocuri suplimentare de manipulare.

Dimensiunea maxima a datelor transmise este de 1024 octeti de date de intrare/iesire. Sunt disponibile pana la 300 de sloturi pentru module I/O prin care datele PROFINET pot fi conectate la bobinele, intrarile si registrele ModbusTCP, dupa cum este necesar. Este acceptat intregul spatiu de adrese ModbusTCP de 65536 bobine, intrari si registre.

Integrarea in instrumentul de inginerie PLC este posibila printr-un fisier GSDML; software-ul de configurare special nu este necesar.

Pe langa comunicarea PROFINET/ModbusTCP, cuplatorul PN/ModbusTCP pune la dispozitie si un editor MQTT pe ambele parti ale retelei. In acest fel, valorile schimbate prin intermediul gateway-ului pot fi distribuite si prin MQTT catre sistemele de vizualizare sau de operare de inregistrare a datelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura