Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Endless progress, one solution

Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Senzor de presiune diferentiala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
E+E ELEKTRONIK
Cod produs
EE600
Out Of stock
Descriere
EE600 este dedicat pentru masurarea foarte precisa a presiunii diferentiale a aerului in sistemele de ventilatie si aer conditionat sau pentru monitorizarea filtrului. In plus, poate fi folosit pentru toate gazele neinflamabile si neagresive.
Performanta de masurare
Senzorul este disponibil cu scara completa (FS) 1.000 Pa (coloana de apa de 4 inchi) si 10.000 Pa (WC de 40 inchi) si ofera o precizie remarcabila de 0,5 % FS. Pentru versiunile cu iesiri analogice, mai multe domenii de masurare sunt selectabile cu comutatoare DIP. Elementul senzor de presiune piezorezistiv asigura masuratori foarte precise si stabile pe termen lung.
Iesiri analogice si digitale
Datele masurate sunt disponibile pe iesirile analogice de tensiune si curent sau pe interfata RS485 cu protocol Modbus RTU sau BACnet MS/TP.
Functional si robust
Carcasa IP65 / NEMA 4 minimizeaza costurile de instalare. Orificiile de montare exterioare permit instalarea cu capacul inchis, electronica fiind astfel protejata impotriva poluarii santierului.
Configurabil si ajustabil
Configurarea si reglarea pot fi efectuate cu usurinta cu DIP-switch-uri si butoane de pe placa electronica (EE600 cu iesiri analogice) sau cu un adaptor optional si software-ul gratuit de configurare EE-PCS (EE600 cu interfata RS485). Configuratia include domeniul de presiune, semnalul de iesire, timpul de raspuns, unitatile de afisare si iluminarea de fundal. Pe langa masurarea presiunii diferentiale, EE600 poate fi configurat pentru masurarea debitului volumic sau a vitezei aerului, precum si pentru monitorizarea filtrului sau indicarea nivelului.

Caracteristici

0,5 % precizie FS
Masurare multi-gama
Iesire digitala si analogica
Complet configurabil
Display grafic mare
Carcasa usor de instalat

Producator: E+E Austria
Trimite mesaj
Din Gura in Gura