Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Endless progress, one solution

Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Senzor de umiditate si temperatura pentru umiditate ridicata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
E+E ELEKTRONIK
Cod produs
EE211
Out Of stock
Descriere
E211 este dedicat masuratorilor precise si stabile pe termen lung in conditii de umiditate ridicata continua (>85 % RH) si conditii de condensare in conditii de climatizare solicitante.
Acesta dispune de o sonda de umiditate incalzita si o sonda de temperatura interschimbabila.
Performanta excelenta a lui EE211 chiar si in mediul poluat si agresiv este asigurata de combinatia dintre electronicele de masurare complet incapsulate in interiorul sondei de umiditate.
Carcasa este clasificata IP65/NEMA 4, minimizeaza costurile de instalare si ofera o protectie remarcabila impotriva poluarii si condensului.
Toate valorile masurate si calculate sunt disponibile pe interfata Modbus RTU. De asemenea, doua dintre valori sunt disponibile pe iesirea analogica de tensiune sau curent (3 fire). In plus, pana la trei valori pot fi afisate simultan pe afisajul iluminat optional.
Cu adaptorul de configurare USB optional, utilizatorul poate seta parametrii interfetei Modbus RTU, formatul de afisare, parametrii masurati si scalarea iesirii.  Utilizatorul poate efectua o reglare a umiditatii si temperaturii in unul sau doua puncte.
Sonda T poate fi, de asemenea, ajustata separat, prin care referinta poate fi un calibrator de bloc uscat de mare precizie.
Aplicatii senzor EE211
Depozitare fructe si legume
Camere de racire, de maturare si de mediu
Sere, incubatoare si industria ciupercilor
Producator: E+E Austria
Trimite mesaj
Din Gura in Gura